Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar framåt samtidigt som jag sneglar lite bakåt


Tänker på det som har kommit och gått

Allt det som redan har hänt

på gott och ont

Och då jag genast sparar på vissa minnen medan andra

minnen

automatiskt bara går bort

Tråkigheter som man nu bara ska få låta bli till

några suddiga minnen blott

Inga som man helst vill ta med sig in i framtiden

För varför ska man det

Ta med sig en massa tråkiga och sorgliga minnen

som inte gör en tillfreds

För det kan väl ändå aldrig båda riktigt gott

Göra så att man aldrig någonsin kan få ge sig själv chansen

att kunna få känna av riktig lycka

på sin lott?


Blickar framåt med hakan högt buren, medan jag

bara sneglar bakåt

lite smått...

Ken Cassel
12/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-12 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Kenny!!!!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel