Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

penseldrag utmed ryggrad

 

 

obestämbar kritik;

 

kappvändare utfodrar sina hål

som för det mesta valsar med

det giriga bukfettets smörjelse

 

 

i själva värket äro

det mesterliga skit

 

 

såsom;

 

röd+blå+gul=brunt

 

när man saknar

ögon att se med




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch