Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är bob hunds. jag har lånat.


istället för musik - förvirring

 

jag bläddrar

i dina religioner

utan att hitta

kärleken

 

i mina filosofier

om dina

syns inget lugn

 

och allt du säger,

inget du säger

rymmer tillräcklig värme

 

(inte den jag kände

då jag kände

att vi levde)

 

kan jag vara

en vän som väntar

 

det var länge sedan

jag grät,

det var som om

någonting gick sönder,

jag handlöst föll

 

ur mjukfamn

in i oblivia

fast jag försökte skrika

och röra mig mot dig

 

och du ser inte

inte samma, inte samma, inte samma

 

och jag går

långsamt längre bort

med uppspärrade ögon

och munnen

som ett streck

 

över vad i helvete

det var som hände




Fri vers av molly crayons
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-02-01 00:35



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Jag gillade också den här. Dock - när du lånar andras titlar ska du ange det. Då kan inte Bob Hund stämma dig ;-)

Säger hon som själv lånat Goddag Ideal.
2006-02-01

  raphaela
Berörande och mycket bra.
2006-02-01

    ej medlem längre
bra!! mycket bra!!
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons