Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lär känna min mamma ännu fast hon varit borta snart i två år. Det finns minnen som väcks genom att jag lägger min kind emot hennes hemmasydda örngott


Gammalt nött örngott

kinden vilande mot ett nött örngott
väcker minnen till liv
ögon som blundar ger minnen
skarpare konturer

Mina kinder saknar dig
vilande mot tyget

den förmedlar din energi

och jag känner att jag
vilar mot dina händer

Dina händer som burit mig
genom livet
Nu väcker jag minnen om dig
genom att lägga kinden mot
örngottet du sytt





Fri vers av Maiah VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-12 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP