Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artun kanssa kahvit







Pikkutytön lapsuusessa autettiin ja muistettiin naapureita

eräänä päivänä kotona oli leivottu tuoretta pullaa


Pikkutyttö sai tehtäväksi viedä Arttupapalle maistiaiset


pari kilometriä uudella pyörällä hurahti nopeasti



Arttu sattui myös olemaan kotosalla


pienessä mökissään



Hän ilahtui kovasti pikkutytön tuliaisista


kahvipannu laitettiin tulelle



Istuimme pöydän ääreen makoisille pullakahveille


tyttö lorautti nekasta kermaa reilusti



Kauhistuksekseen kuppiin tippui isoja möhkäleitä


kahvinjuonnista tuli painajaismaista



Pikkutyttö nieli kahvin väkisellä


osasi vielä kiittää



Sen jälkeen ei ole kermakahvi maistunut


ei edes kohteliaisuudesta






arja savela 13.5.2012




Fri vers av arja savela
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 14:48



Bookmark and Share


    maija tuori
Nostalgiaa , oli ne aikoja ..kun lapset vei pullaa vaarille ..polokupyörällä..
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela