Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

287. Kyrie eleison




Att be är att gå in i sin kammare
gå in i sin djupaste önskan
När önskan blir till en bön
får en högre makt styra
Att be är att finna ro i Guds vilja
att bli ett med Guds Ande

I mörkret börjar liv spira
En bön föds
Hela skapelsen ropar till sin Skapare
Något andas i mörkret

Blommorna lyfter sina kalkar
Lövsångaren sjunger sin lovsång
Skaparen vet allt

Herre låt ditt ansikte lysa in
i mänsklighetens sjuka hjärta
När vi flyr låt oss fly in
i Din barmhärtiga famn
Gud det är våra trasiga hjärtan
som Du håller i Din hand

Kyrie eleison







Fri vers av Maria T
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-13 17:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-05-20

  anits VIP
En vacker bön
som jag tar till mig
2012-05-15

  walborg
Innerligt gott att läsa denna bön om och om igen
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T