Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag den flytande lavan som falnar

Ett ögonblick, en dag
framtiden, framför
ligger som en öppen
spelplan
utan motstånd
med vinden i ryggen.

- Vind i ryggen -

Vind i seglen!
Ropar Kapten.

Jag tittar och ser
sekvenser, scener
ett liv som varit
svart och vitt.

Nu är jag den flytande
lavan som falnar
som räknar dagarna
jag gömt till framtidens behov.

(C) Klio




Fri vers av klio
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio