Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshetens svåra känsla


Jag har en underlig känsla i hela kroppen

Den känslan får mig att må dåligt upp i knoppen

Jag vill verkligen känna att jag är älskad av dig

För du betyder så innerligt mycket för mig

Det är något jag inte kan ta på

En känsla av att något emellan oss stå

Du säger att allt är bra

Om du initiativet kunde ta

Och mig iallafall lite smeka

Jag vill ju att vi med varandra ska leka

Det är just det som är kärleken för mig

Och just en smekning av dig

Betyder så otroligt mycket för mig

Inom mig växer oron

Så jag vet varken in eller ut

När ska denna obehagliga känsla ta slut






Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-01 07:25



Bookmark and Share


  Bysmeden
Min vän, här får du en jättekram, en varm och direkt från hjärtat, förlåt det "blev" bara så.
2006-02-10

    Cajsa
Kramar om dig. Hoppas att det löser sig!
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson