Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den med digestive-botten och vit choklad på

Den med digestive-botten och vit choklad på! MMMMMMM
ja!
me inte vi
två
vi
är
bäst
Ska se Surf's up
!!!!
Lätt bästa animerade filme
n
i världshistorien
men först
kaffe
detta är
en
underbar
monolog
ja jonathan
det är
det
så bra att du håller med Yehonathan
ja visst är det bra
använd inga skiljetecken
ne men det gör jag ju inte

kaffet är påsatt
bra jonathan
då är det ju snart dags
dags för vadå?
Filmen!
Surf's Up!
Det sa du ju själv alldeles
nyss
Gjorde jag?
Ja!
Där ser man!
Vilken turr att du påminde mig
!!
Tack Jonathan!
Varsågod Jonathan
Är inte kaffet klart snart?
JUST JA!
SATTE JU PÅ KAFFE
Men NEJ
det var inte klart
får fortsätta vänta
lugna dig Jonathan
Kan inte
Vill ha kaffe
Behöver kaffe
ja?
jA!
Du ser lite ansträngd ut!
Skriker ju för full HALS!
VAD HADE DU VÄNTAT
DIGGGG???!?!?!
Kaffe
Ja Just det. Det hade jag också väntat mig
Lite osammanhängade kan jag tycka
Kan jag?
Ja!
dÅSÅ
Problemet löst
Vilket problem?
Hur ska jag veta det?
Nä. Det ska du inte
Ska och ska. Vad är det jag ska nu?

Vänta ett ögonblick
sådär ja
nu har jag dom som i ett äggskalsask
Sluta citera Peter!
Det är ju larvigt!
LARVIGT!?!
HUR VÅgAR dU!
Det är ju Peter vi tlar om.
Vänta nu!
Är han fortfarande agent?
undercover alltså?
Ja!
fAN
DU FÅR JAG PASSA MIG NU
riktigt noga dessutom
lugna dig
!!
nä men lägg aaaava
Kaffet är nästan klart?
Är det det?
Helt säkert?
Ja!
eLLER NÄSTAN
Fast det var ju det jag sa.
Så ja!
Helt säkert!
Filmen Då?
Den ligger ju här och väntar!
Var då?
På hårddisken såklart!
Jaha ja
Men zakta i backarna!
Har du startar upp din hårddisk??
Ja.
men vadå startar? Det är ju inkorrekt
skrivet
Menade ju startat!
Jaha. På så vis. Du tänker så.
Varför skrev du inte det då?
Idiot..




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-05-14 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd :)
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius