Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För små skor.

Att gå ett par kilometer
för att kyla ner sig
men inse när man nästan
är framme
att man inte är kallare
än förut
kan få en att bestämma sig för att gå
några kilometer till
typ runt en jävla sjö
till man nästan gått en mil
och två timmar snart fortflutit

allting iklädd för små
äckliga
skor av märket
converse

det är skön
t
men det tycker inte fötterna
dagen efter när man
satt på sig dom jävla skorna igen
och det är dags att gå en bit till


och



för övrigt anser jag att Khartago bör förstöras.







Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-08-12 23:36



Bookmark and Share


  viktiga grejer
asså tycker synd om dej jonte :(((
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius