Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urk rimmar på burk.

Urk! Du är äcklig!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?!
FY! URK URK URK!
DU HAR KEPS OCH KNARKAR!
VAVAVA?!?! USCH! URK! FY FÖR DIG!

Djupt dyrkandes djävulen dog Didrik digerdöden.





One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius