Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Susanne

Susanne

Susanne

Susanne

sade Susanne


(en dag i matsalen)



One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-06-12 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius