Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applåder?

Vad är det med er? Vad är det som är
fel?
Ni har slutat ge mig applåder.
Har jag gjort något dumt?
Är det så att jag
Allittererar för lite?
Eller är det
bara
att jag har gått och blivit ful.
Rysligt ful.
Som gör att ni har slutat.

Djävla poeter-pack!





För övrigt anser jag att Karthago bör förtsöras.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius