Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hem.

I min hus känner jag dig hemma.
Allt var för sen imorgon. De dåsig undulaternas
öga är då minskat till ett sopsäck och jag klev i
annans monster truck.
Annars mår vi bra och mitt frisyr är den enda jag hade kvar.
Varfur?



One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-07-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius