Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumfan.


Välkommen hem.

Tänkte att jag.
Skulle återgå till
det där Med att
skriva nåt litet här iblan
d. Dumfan!

Sen gick det som det gick.
Världen upp och ner och
datorn i lågor.
En sådan fiffig manick
-
den gör mig tjock.
Jag skapar svallvågor.





One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius