Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adamantium

nej tack.
Låt det blöda.
Inspirerades av ditt svammel. Skapade just en användare. På poeter.se

min själ är av adamantium




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 102 gånger
Publicerad 2012-05-14 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius