Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltig

Likgiltig.
Inför det mesta.
Snart en ny grå dag.
Fett. eller nåt.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-05-14 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius