Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishockey VM

Med puck och klubba
ska vinnaren koras
spel på is parketten
en årlig turnering

Nedsläpp i cirkeln
snabbast vinner
tekning om pucken
en kamp går igång

Domaren dömer
rättvisan skipas
slag på skridsko
syndabåset kallar

Matcher ska spelas
lätta och svåra
publiken ska roas
hejaramsor ljuder

Skott från linjen
dribbling med fart
puck mot ramen
snart blir det mål

Medaljer ska bärgas
till bästa laget
guld och silver
ska hängas om halsen

Domaren blåser
nu är det final
skott och dribbling
prispallen hägrar

Någon har vunnit
segerns vrål
förloraren deppar
till nästa år




Fri vers av ULJO
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-14 01:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig dikt, gillar hockey
2012-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar hockey, gillar ditt referat.
2012-05-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Hela Finland gråter efter matchen mot USA. Stackars oss!
ML
2012-05-14

  Carola Viola Hedelius VIP
Det e kärlek de <3
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO