Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår stora dag


Förlovad

Stockholmsnatt
Matos från restauranger
i gamla stan
skratt och glädje
och glasklirr
från irländska pubar
spridda genom gränderna
tillsammans med svala vindar
och hemligheter

Hand i hand
smyger vi ut mot kullerstenar
med kvällsluften i håret
världen blir tyst
och jag håller andan i evighet
när han går ner på sitt knä
mitt på gatan
och tittar mig i ögonen
kärleksfull och nervös

Applåder från främlingar
stannar på gatan
skrattar och ler
när jag med ringen på mitt finger
kastar mig i hans famn
och vi snurrar tillsammans
i natten

Champagne och lycka
kärlek och evighet
en natt som aldrig tar slut

Jag kommer aldrig att glömma!

11/5 - 2012




Fri vers av Mizza
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-14 16:47



Bookmark and Share


  Rise Little One
Grattis..., såna dag sitter alltid fast i minnen <3
2013-08-14

  Patrik Orion Sten
En underbar känsla, kommer ihåg då jag själv upplevde den dagen, och kärleken finns fortfarande:) vackert fångat!
2012-05-16

  Johan Bergstjärna VIP
GRATTIS... må ert förhållande vara lyckligt!
2012-05-14

  Miss Mi
Grattis! ---<@
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza