Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tackade nej

Det var längesen det gjorde ont
Sådär ont i hjärtat
Som det nyss gjorde

Bilderna vägrar lämna mitt huvud
Och när det blir tyst och natten kallar
Vet jag
Att jag inte längre kan rymma

För jag glömmer aldrig hösten
Då vi satt i gräset
Ingen kunde nått om stjärnorna
Det var kallt
Och du erbjöd din jacka
Men jag tackade nej

Jag tackade nej

När jag nu gråter mitt i natten
Är det inte längre mig du hör
För allt vi gjort
Har slocknat

Jag kan inte glömma
Men hon kunde ersätta mig




Fri vers av Josephyne
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-14 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ett väldigt vackert ögonblick du beskriver. Genom filtret av känslorna så blir det en symbol för flyktiga chanser.
2012-05-14

  Jana
Vackert skrivet! En hård verklighet. Ersätts du av någon som alltid tackar ja kanske du är den som gjort en vinst?
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne