Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag trivs

Jag hoppar
Jag dansar
Jag blundar
Låter ljusen som blinkar
Ta tag i mig och göra mig hel

Jag flyter med i musiken
Glömmer bort dåtiden och framtiden
Kan bara andas och känna mig själv
Alla människor omkring
Försvinner för ett tag
Det är bara jag
Och inte en enda tanke tänker jag på honom

I detta mörker
Med blinkande ljus och hög musik
Finns bara jag
Jag hoppar
Jag skrattar och blundar
Inte en sekund är jag svag

I detta mörker
Där inga tankar finns
Där trivs jag




Fri vers av Josephyne
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-14 18:31



Bookmark and Share


  Ariana Vos
Så vacker ... Vackra ord.
Jag kan se dig göra just så, hade jag kunnat rita hade jag ritat up den bilden som kom up i mitt huvud när jag läste den här.
Men var kommer mörkret ifrån?
2012-05-14

    ej medlem längre
Livskraft!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne