Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev på 1980 talet.


Motorvägen!




Om Din väg känns smal,
ankommer der bara på Dig själv
att bredda den.
Gör då gärna en motorväg, för på
den har Du större möjlighet att
välja fil.
Där kan du hålla den fart som passar
Ditt liv.
Således kan Du gasa och bromsa när
det passar Dig, utan att hindras av
andra, eller att hindra någon annans
framfart.

Men det är nu det gäller att börja
projektera Din egen väg, för annars hamnar
Du på en gropig grusväg.





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 18:58



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tänkvärd text!
Bra!

/kram
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson