Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vilda.

Skogen finns där mossan vilar, där förbereder sig de vilda.
De vilda som längtar över bergen, över haven, över de stora vidderna.

De fick inte sjunga sina sånger då, nu kan de, nu vill de.
Drömma om det stora som vila inom dem, som de längtar till.

Det tysta, det mjuka, det spröda....i vinden hör vi det
Som skogen viskar i mossan till det vilda.
Här är du trygg
*




Fri vers av Skogsfen.
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-05-14 20:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om känslan jag får när jag läser din text...det vilda med naturen...häftigt skönt...
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.