Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva hur?

Satte ner min fot trevande och försiktigt, visste inte hur.

Ville inte störa eller göra fel, visste inte hur.

Tittade på alla gjorde likadant, för jag visste inte hur.

Strävade och stretade, men visste inte hur.

Levde på och undrade, visste inte hur.

Gjorde som de andra, men visste inte hur.

Ville veta, ville leva, ville veta hur.
*





Fri vers av Skogsfen.
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-05-14 21:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Är det inte ofta så att vi tittar på hur alla andra gör, men glömmer att vara oss själva...
2012-10-21

    ej medlem längre
Mysig text med humor, men den ömmar i kanterna. Vill liksom ropa "men de andra vet inte heller hur!" och hoppas på att jag har rätt på ren intuition
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.