Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2007


Mörkerpoesi

jag lyssnar till vinden på natten
men jag kan inget höra
inte ens
när den än nära

jag söker trygghet i mörkret
på natten
men jag hittar inget
inget jag vill se
inget jag vill höra

men en dag
ska jag ta mej härifrån
en dag
ska jag klättra högst upp
en dag ska jag hitta
alla ord som jag vill höra




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 00:50



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
frihetslängtan - en frisk vind sveper genom din text!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte