Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er som undrat


Till alla som undrat varför jag inte skriver mer om min son

DÄRFÖR att jag skriver om det som är invecklat och svårt

Kärleken till min son behövs inte redas ut på papper
eller tangenter, det är det mest enkla och självklara som finns
Villkorslös kärlek




Fri vers av Hondjuret
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-15 11:53



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Svårare än så är det inte.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret