Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj vad djupt! (Är rätt stolt faktiskt)

det är du som är
ful
inte jag

och

för övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 16:54



Bookmark and Share


  Hondjuret
Jag blir också lite stolt över dej. Visar att placeringen av orden gör mycket =)
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius