Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och Koncist

Det gäller att få fram
det man vill säga.
Kort och Koncist.
Det är så det ska
va.
Inget jävla svammel
här.inte.

One man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius