Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd


Kämparglöden,
har slocknat.
Gör allt,
för att få igång den.
Slår sten mot sten,
trä mot trä.
Tills det att jag brinner,
av frustration.




Fri vers av Maggie
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-02-01 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie