Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CW 2012-05-08


Hoppas du räcker

Kom kom lägg dig på magen min
var mitt plåster på såren
utan vilja kommer skräcken in
din kärlek
kanske med åren




Bunden vers (Rim) av Caroline Lind
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 21:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varför hoppas en räcka?

flera plåster må behövas.
2012-06-27

  surface to air
Vackert vemod men ändå skrivet med en känsla av tillförsikt känns det som
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind