Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan


Du gömmer dig.
I min skugga.
Då du givit bort din,
till en skugglös.
I ljuset lever du,
med brist på mörka nätter.
Du bländas.
Varje gång du öppnar ögonen,
och ser.
Att det var till mig,
du skänkte din skugga.




Fri vers av Maggie
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-01 12:58



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Jag tycker om ditt sätt att skriva. Stilfullt, avskalat utan att bli stelt och tråkigt. Och alltid med ett tankeväckande innehåll. Tack!
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie