Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 





skapelsemyt

 


I begynnelsen hade
hon somnat
och när hon vaknade
mindes hon sin dröm
och allt som hänt där

vaga minnen
ur vilka hon skapade
världen
om igen

utan att veta
gjorde hon träden
lika vackra
denna gång
och lät dem
bestå
till världens
ände

alltings början
alltings slut
då grät hon




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-16 19:15



Bookmark and Share


  aol
underbart vemodsvackert skaldat vännen,
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP