Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strömholm VD på SL


Strömholmare


11 miljoner har upphandlingen av trafiken kostat
enbart i externa konsultarvoden
men i slutänden så blev det ”inget av”

Strömholm i ”kubik” eller kanske
I sanning om dessa upphandlingar
i klarsyn, i konsekvens
pengar strömmar ut och inget in




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 101 gånger
Publicerad 2012-05-16 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO