Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting, ingenting, runtomkring

Jag vill dig någonting men säger ingenting,
för alla andra som du känner sitter runtomkring.

För sånt är livet mitt, där andra dansar fritt,
där står jag fängslad uti bojorna som livet smitt.

mano




Fri vers av zallander
Läst 179 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-17 10:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hm...väcker tankar.
2012-05-17

    Erico Granini
Vacker rytm, och vacker ton,
och en underbar fason.
Vittnar klart om profession,
och en skrivkunnig person.
2012-05-17

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-17

  lodjuret/seglare VIP
En härlig text, beskrivande det där som vi alla tampas med, att befinna sig inuti ett elastiskt ägg utan förmåga att hitta ut annat än via drömmens värld.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander