Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristi Himmelsfärds dag


288. Jesus lyftes upp i soldiset




Jesus och hans lärjungar är på väg
bortåt Betania
Lärjungarna saknar ännu något
Jesus lyfter sina händer och välsignar dem
Sedan lyftes Han upp i soldiset
Jesus slår upp himmelens port
och strör ut välsignelse över jorden

Jesus gör något med människor runt sig
Han får det att gro och spira i ruiner
Jesus kan lyfta upp oss
och inta sin tron i våra hjärtan
börja forma oss för sitt rike

Han kan genomlysa oss
med Guds kärleks ljus
så vi kan se alla vi möter med Hans blick
Guds kraft är väldig
Han ser möjligheter hos oss
som vi inte ser




Fri vers av Maria T
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-17 18:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack och var välsignad!
2012-05-20

  walborg
Innerligt tack.
2012-05-17

    ej medlem längre
Ta bort skiten King Karl! När de är så rabiata tar jag bort dem, man blir sjuk för mindre....

Levande om Jesus den store läkaren!/Birre
2012-05-17

    ej medlem längre
get yourself a new religion, lady. please. I can't read this shit. I'm sorry but it's true. well, I'm not sorry. but it's true.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T