Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfruns tankar

Jag steg upp ur böljan blå
och vad fann jag välan då
jo en sång om sprit och supar,
följer man det rådet strikt
blir väl följden att man stupar
och livet slutar i konflikt




Bunden vers av Palett
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 19:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så sant
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett