Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker älska igen

Det blommar och kvittrar
i vår fina natur
Jag ser ekorrar koltrastar
och flera andra djur

Jag andas jag ser
Jag går och jag ler
Känner tacksamhet
trots min onda rygg
När kvällen kommer
får man jaga mygg

Det är så mysigt
när man kan
dela en flaska
över några tända ljus
Se månen som vilar
över takens hus
Prata om allt
invirad i filtar
För det är ju så kallt

Många såna nätter tänker jag ha
Jag tänker leva som det känns bra
Jag tänker älska igen
som jag aldrig har älskat förut
Med närvaro och vetskapen
att livet har ett slut




Fri vers av Spirit
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit