Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invävd

handen
flyr
saxen luggen
änkor snavar under tak
hatar änder
böter
med
möda fäder
akta dig.
sanden
gryr
laxen huggen
sänkor travar stunder bak
matar länder
möter
träd
döda läder
sakta nej.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-05-18 01:46



Bookmark and Share


  viktiga grejer
Djävlar vad du producerar!!!
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius