Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbsblomma.

Jordgubbsblomman skir och vit,

doftar sommar

Får mig minnas,

sommarsol och salta bad.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 09:55



Bookmark and Share


  Maiah VIP
en minnes väckare.... underbart
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.