Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 




Buon Compleanno!

 

 

Alla dessa blomsterknoppar av bokstäver
med sina sötma och smärta
har grott
i livmoder av din kärlek
och
vuxit upp i palatset av ditt bläckhorn
och lever under solen av din närvaro
och blev skrivna i rader för dina ögon
till dig endast
tillägnar jag dem:

 

älskar dig




Fri vers av issac.a.m
Läst 401 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-05-22 23:17



Bookmark and Share


  marie-helene
Så bedårande vackra rader....
Man smälter som om orden
gällde en annan, precis så
ska det vara...Du är en
poet....
2012-05-26

    lenakarin
Vackert.. Vilken unik kärleksdikt från en poet..
2012-05-23

  Suzy med punkterna
Likt Syrenens doft känns dina ord i hjärtat.
2012-05-23

  Ninananonia VIP
Känslosamt vackert...
2012-05-22

  SagaArt VIP
bellissimo omaggio
2012-05-22

  alvan
Underbara rader!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m