Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skamlösa


TV:s skamgränser går man över hela tiden eller under egentligen man gräver sej ner och ner men det är som om, publiken vill ha värre och värre, lägre och lägre nivåer.
Man kan se det för det ökar publiken och de som gör programmen vill, ha publik och därmed reklampengar…

Från vecka till vecka flyttar man från en gång ”Gråtande” i ”Förlåt mej” där det sades att ”många har väntat på det här” och ”behöver det här” men nu är förlåt mej omkört av allt annat. Så nu behöver väl ”ingen” förlåtas…

Förkåtas verkar alltid TV publiken dock vilja verkar det som, men lite som han sa, Porrkungen Milton som sa ”kollar på porr gör alla en del erkänner det andra inte” typ.
Men TV bolagen gör inget för att dämpa den lust som i vissa fall kan va vacker men sällan, på TV för man vill hellre ha skandaler, folk som slåss, hatar och föraktar och skapar konflikter.
Det ger TV tid, det gör, TV tiden och det verkar vara allt som gills, allt som räknas allt annat struntar men i då…

BARA det ger PENGAR!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO