Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.döden dö

döden dö

skall ni alla göra

men inte jag

One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius