Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tursystemet

meh hur seg ska den va
dom bromsar alltid in så jävla långsamt
dom här hissarna.
ska man behöva ha nåt sorts
tursystem för att slänga sopor eller!?
med några jäkla nycklar i
va?
ska man behöva boka när man ska slänga sopor eller!?
va?
vad är det här?

ja nej
just det
det är ju tvättiderna
gud vad jag är blambrig ibland
jag bara blambrar på
det är ju jätteenkelt
jag borde tvätta den här jeansjackan
jag har inte tvättat den på..
ja gud alltså
jag vill inte ens..
d-d-de-de det var vi inte ens upp här.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-19 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius