Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manligt/kvinnligt-konstruerade konventioner
följer inte alltid konventionerna ...




Tänk om ...

... de där konventionerna
vilka vi säger oss vara befridade från
likväl finns kvar inom oss
och att vi följer dem 
utan att vi är medvetna om
att det så faktiskt är vi gör

Men tänk om
det är precis som så
... men tvärtom ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP