Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstacken

Är en diktatur som fungerar.
Alla har jobb och en kvinna regerar.

Ett samhälle av barr, där ingen protesterar,
men kommer det en latmask, ilskan vibrerar.

Leve naturen leve alla djuren leve diktaturen,
där ingen funderar,

och ställer några krav, om saftigare lön,
och aldrig har man klagat, på ojämnlika kön.

För varje individ , de äro alla bröder,
en liten pyramid, med läge emot söder




Fri vers av zallander
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 21:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om ditt sätt att skriva här. Ganska kul också.
2012-05-19

    ej medlem längre
För att hitta den sanna vägen krävs mod
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander