Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutdestinationsproblem

alla dessa hemliga träd
alla dessa förbidansandes lampor
ständiga bruset av bilen

eviga väntan på destination

spring i benen
overkligt få sömntimmar
överflöd av stela bilfärder
övertrött färjtur

timme efter timme
träd efter träd
bensträck efter bensträck
kisspaus och kaffepaus
timmar dygn

tänk
tänk om det vore dig
du som destination
eller är du jag
kanske är det jag


destination
du måste ta dig mig
dit



hit
här
ganska skönt
och befriande
ändå så smärtsamt
konstigt

för fri
det är ordet
seger
är känslan

inget
ingen
ingenstans

kan ta det ifrån mig.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp