Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en variant ...
... men likväl

inte mindre sant ...




Vad är väl en lyxig Villa, Båt och Bil ...

... kärleken förutan ...

annat än ett
frivilligt fängelse

... om än med en viss klass och stil?




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-20 13:10



Bookmark and Share


  erkki
Ett bra understatement. Kärlekens värde kan inte bytas mot lyxprylar, om den är äkta. Vardagsprylar såsom mat, tak över huvudet och kläder har större chans.
2012-05-20

  Maiah VIP
ja men ibland kanske det är det enda verkliga man har
villa , båt och bil
2012-05-20

  Minkki VIP
kort och kärnfullt
2012-05-20

  smultronbergen VIP
Den som överger allt frivilligt behöver
inte bo i fängelser, inte ens om de skulle
råka hamna i ett slott! Det yttre kan
balanseras av det inre, aldrig tvärtom-
Ändå lever vi ofta i den tron!

dina erfarenheter är guld värda- tack
Ylva
2012-05-20

  Rise Little One
en rolig text med stil :)
2012-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Det var faktiskt en rolig tanke.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP