Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på själens odödlighet

För det gör mig lycklig.
Beröva mig inte det




Fri vers av zallander
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-20 14:26



Bookmark and Share


  walborg
Delar denna insikt och många kloka tänker så
2012-05-20

    ej medlem längre
Nej, inte jag i alla fall. Läs gärna min text Bönebubbel handlar om tro å bön!/Tack Birre
2012-05-20

  Ljusletaren
Tror som du ;.)

/kram
2012-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Håll kvar det du tror på.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander