Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

289. Sanningens Ande



Våra liv vilar i Gudomlig omsorg
Andens vind hämtar oss och drar oss
ut ur dunklet in i klarheten

Om morgonen färgas bergen röda
Om aftonen färgas bergen blå
I det stilla gröna vilar majdagen klar
Det doftar fuktig grönska

Låt oss stå med lyfta huvuden
och ljusa ansikten
när sanningens Ande
drar förbi i en stilla susning
med dofter
från evighetens sköna sommar




Fri vers av Maria T
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-20 17:20



Bookmark and Share


  walborg
Innrligt tack för bilden inför pingsten
2012-05-20

  Bibbi VIP
Där vill jag stå med.
2012-05-20

    ej medlem längre
Vackert å ömt!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T