Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av Tool - Schism 




Nebula 7 [rimvers]

~¤~

Kosmos värmande dag
efter dess natts kyliga andetag

nebula

Uppå jordklotets svävande rytm
ett av de åtta i rymd efter rymd

neofyt

Blodådrorna under ditt silvriga skinn
skapade av gyllene gudar kind emot kind

nedåtvind

Skapelsens mystiska vackra dekret
dess mönster det enda som vi vet

nevet

Universums mörka skapelses hum
skogens björns bejakande dova brum

Allt det som du hör, ser och känner
är alltet som du smakar, doftar och lever

nexus neoner

Det äkta lidandets höga kvinnliga röst
den vackra gudinnans tröstande bröst

Det skapande kosmos Nebulas barn
alltomfattande tidlöst dess faders tal

nedöst nedan

*

Det skapande kosmos Nebulas barn
alltomfattande tidlöst dess faders tal

Det äkta lidandets höga kvinnliga röst
den vackra gudinnans tröstande bröst

nedan nedöst

Allt det som du hör, ser och känner
är alltet som du smakar, doftar och lever

Universums mörka skapelses hum
skogens björns bejakande dova brum

neoners nexus

Skapelsens mystiska vackra dekret
dess mönster det enda som vi vet

nevet

Blodådrorna under ditt silvriga skinn
skapade av gyllene gudar kind emot kind

nedåtvind

Uppå jordklotets svävande rytm
ett av de åtta i rymd efter rymd

neofyt

Kosmos värmande dag
efter dess natts kyliga andetag

nebula

18&20 Maj 2012

LPW Johansson

 

video:

Tool - Schism




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-20 20:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA till detta djupa, fina!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP